Agder Kunstsenter har lansert en ny nettside for salg av kunst.

Denne våren har vi jobbet med å digitalisere vår kunstbeholdning, for å tilgjengeliggjøre denne for et bredere publikum. Det er med stor glede at vi nå lanserer VISNINGSOM FOR KUNST hvor man kan se og bestille arbeider av profesjonelle kunstnere fra Agderfylkene. Vi legger ut nye kunstverk fortløpende på siden.

Her kan du besøke siden vår:

Home

For å gjøre en bestilling kan du sende en mail til: post@agderkunst.no eller fylle ut kontaktskjema på nettsiden. Du er selvfølgelig velkommen til å besøke være lokaler i Skippergata 24 i vår åpningstid: man-fre kl.10 – 16.

Leter du etter en kunstner du ikke finner i vår beholdning, eller er du på utkikk etter et bestemt verk, ikke nøl med å ta kontakt, så undersøker vi om det kan skaffes.