Velkommen til åpning av NOROFF STUDENTUTSTILLING 2018

Mandag 11. juni kl.18 inviterer vi til åpning av NOROFF STUDENTUTSTILLING 2018.

Hvert år arrangerer Noroff en utstilling på Agder Kunstsenter, der avgangsstudentene får vise frem arbeidene de har skapt gjennom året som har gått.
Det vises et bredt utvalg av arbeider innen grafisk design, foto, illustrasjon, animasjon og spill, som gjenspeiler de ulike studieretningene på skolen i krysningspunktet mellom tradisjonelle visuelle uttrykk og teknologi. Utstillingen er en del av det pedagogiske opplegget og skal hjelpe studentene å bli mer bevisste på sine egne arbeider.

Utstillingsperiode: 11. juni – 14. juni.
Åpningstider: man. kl.18-20. tir.-tors. kl. 10-18.
Gratis inngang.

Om Noroff
Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.
Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Any fool can know. The point is to understand.

Albert Einstein