NBK-Agder inviterer til kunstnersamtale på Agder Kunstsenter torsdag 7. februar kl. 18.00

NBK-Agder inviterer medlemmer, kunst- og kulturarbeidere og kunstinteresserte til denne kunstnersamtalen der vi har ønsket å sette sammen to kunstnere som har likhetspunkter og kontraster i sine arbeider. Mette Stausland er etablert og arbeider med vare struktur blyanttegninger i svart hvitt, bor delvis på Sørlandet, i Sveits og Danmark. Den yngre kunstneren, Mirjam Raen Thomassen, er nyutdannet, men har likevel rukket å få vist sine lydarbeider og fotografier med motiver fra stille, duse rom og landskaper ved flere anledninger, både på Sørlandet og i Bergen. Hun utdannet seg i Bergen, men bor nå i Arendal.

Dette arrangementet vil bestå av en dialog mellom tre. En innleder og intervjuer som vil stille spørsmål om veien til å bli kunstner, om inspirasjon, innhold, ide og uttrykk. Videre vil det bli en dialog mellom kunstnerne, og åpent for spørsmål fra andre.

Tanken bak dette dialogmøte er å inspirere til å bli nysgjerrig på andres kunstnerskap. Mange kunstnere får vist sine arbeider, men får ikke nok tid og rom til å dele og dvele ved veien som ligger bak, til dit en har kommet i dag. Vi ønsker å prøve ut denne formen for å eventuelt å gjenta den neste år!

Vi vil også gjøre oppmerksom på at dette arrangementet opprinnelig skulle blitt holdt den 24 januar, men at det har blitt flyttet til ny dato, som nå er den 7 februar!

Det vil bli servert frukt, kaffe, te og noe å bite i!

Arrangementet er gratis.

Du kan lese mer om arrangementet her:https://nbkagder.wordpress.com/2019/01/11/kunstnersamtale-mette-stausland-og-mirjam-raen-thomassen/

Men påmelding til denne adressen innen 30 jan, gjerne før, så vet vi hvor mange vi kan vente!

Vel møtt!