Onsdag 13. mars kl.18 inviterer vi til filmvisning på Cinemateket i Kristiansand.

KUSAMA: INFINITY
(Regi: Heather Lenz, USA 2018)

Snart 90 år gamle Yayoi Kusama er en av verdens største kunstnere, kjent for sine fargerike installasjoner og skulpturer med prikkemønstre. Filmen forteller om oppvekst i en autoritær familie i Japan under 2. verdenskrig, om et kunstmiljø som ikke tålte en så sterk og utfordrende kvinne – og om psykisk sykdom som har preget hele hennes voksne liv.

Visningen er en del av konseptet KUNST/FILM, som består av filmer med kunstrelatert innhold. Det er et samarbeid mellom Agder Kunstsenter, NBK-Agder, Kristiansand Kunsthall, NK Sør og Cinemateket. Etter filmen blir det åpent i baren og litt enkel servering, for de som vil henge igjen.

TRAILER / INFO
http://www.krscinematek.no/events/kusama-infinity/

Billett: 60,-
Gratis kaffe og te, åpen dør fra kl 17.30
Medbragt mat er tillatt i foajeen før film 🙂
– Velkommen!

www.krscinematek.no